Minder mooi exemplaar van: Heeks, Alan - Het natuurlijke voordeel. Groen management in de praktijk

Vorige Artikel 7 van 9 Volgende
€ 6,00 € 3,00

e kracht van een onderneming ligt voor een groot deel in haar personeel. Daarom moet elk bedrijf zorgvuldig omgaan met zijn belangrijkste kapitaal: zijn medewerkers.
Het natuurlijke voordeel bevat de management-filosofie van Alan Heeks, die hij ontwikkelde op basis van inzichten uit de biologische landbouw. Door zijn ideeën toe te passen zal men enthousiaster en dus beter gaan werken.
In zeven begrijpelijke stappen legt Alan Heeks uit hoe een bedrijf optimaal kan presteren volgens deze management-filosofie. Net als bij de cycli in de natuur, is het bijvoorbeeld ook in het bedrijfsleven van belang het spreekwoordelijke voorjaar te kiezen voor nieuwe projecten en het zaaien van ideeën. Maar er moet evengoed tijd zijn voor rust en reflexie: de winterperiode. Biologisch of groen management heet deze nieuwe vorm van leidinggeven, die de mensen niet uitput, maar hen motiveert en ervoor zorgt dat zij - en de onderneming - floreren.

Paperback, uitg. Forum, 2001, 248 pagina`s.
LET OP: in minder goede staat met vochtvlek in rechterbovenhoek door hele boek heen. Daarom dit exemplaar: helft van de prijs. De vlek is trouwens wel heel licht, dus valt niet erg op.
Bijkomende verzendkosten: 2,30 euro.
ISBN: 9022529371 / 9789022529379

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Aanbieding

Shakespeare horloge € 25,00 € 19,50
© 2009 - 2020 Boekenlurk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel