Giftsets

De leuke spullen uit de Boekenlurk doe je natuurlijk graag cadeau.
Als je (heel) veel wilt geven, kun je de spullen feestelijk laten verpakken tot een geschenkset.
Hieronder vindt u enkele leuke ideeën voor complete giftsets, maar u bent natuurlijk vrij in uw samenstelling. Kies gewoon de producten die u erin wilt hebben en schrijf in het opmerkingenveld dat het om een geschenkset gaat.
Ik pak het dan zonder extra kosten mooi voor u in. Dit kan trouwens al vanaf 1 artikel.

Ideetjes voor complete geschenksets:

Van de kook: een perfect cadeau voor de lezer die van koken houdt, met bijvoorbeeld een kookboekhouder (houten boekenstandaard, plastic standaard Book of de Brilliant kunststof (kookboek)standaard), een poëtisch schort en/of boekenlegger `Kitchen`.

Aan tafel: voor een literair eetfestijn, met poëtisch tafelkleed, servetten, poëtische folierondjes om je wijnglas te herkennen, Plint placemats en After Shakespeare of Alice in Wonderland mints voor na het tafelen.

In de lorum: voor wijnliefhebbers met uiteraard een fles poëtische wijn, de boekenlegger For lovers of wine, de wijnkoelerset Letters en een Rate that Wine pad.

In tranen: om cadeau te doen aan iemand in de rouw, bijvoorbeeld met een snikgedicht op zakdoek, een condoleancekaart met een lijstje en de troostende boekenlegger Footprints.

Onder weg: een Dresz boekenkaftje, literaire tas, boekendrop, paraplu en notitieblokje om in literaire stijl op stap te kunnen gaan.

Op jou: voor een literatuurminnende Valentijn of Valentina koop je koelkastpoëzie Liefde, een betoverend liefdesgedicht van Plint en een kussensloop met liefdesgedicht.

Voor het kind: voor de kleine lezer een zakje Lettersnoep, Koelkastpoëzie Kind, een gummetje, een leuke kinderboekenlegger met bijpassende ex libris plaatjes zoals van Roald Dahl, Thomas de trein of Beatrix Potter.

Op orde: lekker geordend met een Plint to do blokje, ordnerruggen en post-its naar keuze.

Op de thee: leesthee met thee-ei, dienblad Boeken, zakje boekendrop, literaire mok en boekenlegger Indulge yourself.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2009 - 2021 Boekenlurk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel