Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

 

Door het plaatsen van een bestelling gaat u automatisch akkoord met deze Algemene Voorwaarden. Boekenlurk.nl behoudt zich het recht voor de Algemene Voorwaarden te wijzigen. De Algemene Voorwaarden op het tijdstip van bestelling zijn geldig.

 

1. Koopovereenkomst

Indien koper een of meer artikelen bestelt bij Boekenlurk.nl, is er sprake van een koopovereenkomst die wettelijk bindend is voor beide partijen.

 

2. Prijzen

Alle prijzen op Boekenlurk.nl zijn in euro, inclusief btw. De artikelprijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten staan in het algemeen wel in de beschrijving van het artikel vermeld. Aan deze vermelding kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Boekenlurk.nl kan niet gehouden worden aan foutieve prijzen als gevolg van typefouten of problemen van computertechnische aard, storingen, virussen of serverproblemen.

 

3. Verzending

Voor verzending binnen Nederland worden de posttarieven van PostNL gehanteerd. Tijdens een bestelling worden automatisch de verzendkosten berekend. De uitkomst van deze berekening is in een enkel geval onjuist. Boekenlurk.nl stelt in een dergelijk geval koper zo spoedig mogelijk op de hoogte van de juiste verzendkosten.

Boekenlurk.nl is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens de verzending. Verzekerde verzending op kosten van de koper is mogelijk.

Bij door koper onjuist vermelde adresgegevens kan Boekenlurk.nl niet aansprakelijk worden gesteld voor vertraging of het niet correct afleveren van de bestelling.

 

4. Betaling

Bij de betaaloptie “vooraf overmaken” wordt de bestelling verzonden nadat het verschuldigde bedrag ontvangen is. Indien tien dagen na de bestelling de betaling nog niet is afgerond, behoudt Boekenlurk.nl zich het recht voor de koopovereenkomst eenzijdig te beëindigen en het bestelde artikel/de bestelde artikelen opnieuw te koop aan te bieden.

Bij de betaaloptie “iDeal” wordt de bestelling zo spoedig mogelijk verzonden.

 

5. Retourneren

Een artikel mag zonder opgaaf van redenen binnen 31 dagen geretourneerd worden, in dezelfde staat als waarin koper het ontvangen heeft, waarna Boekenlurk.nl de aankoopkosten exclusief verzendkosten aan koper terugbetaalt. De verzendkosten en het risico bij retourneren zijn voor rekening van koper. Indien de retourzending het gevolg is van een duidelijke fout van Boekenlurk.nl komen de verzendkosten wel voor rekening van Boekenlurk.nl.

 

6. Privacy

De persoonsgegevens van de koper worden vertrouwelijk door Boekenlurk.nl behandeld en niet aan derden doorgegeven. De gegevens worden gebruikt voor het verwerken van de bestelling en - indien door koper aangegeven - voor het toesturen van nieuwsbrieven.

 

7. Geschillencommissie

Boekenlurk.nl wijst koper op het bestaan van de geschillencommissie waaraan koper via het ODR platform een geschil kan voorleggen:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/ 

 

 

Haarlem, 25 maart 2016

 

Elske Dekker

Boekenlurk.nl

Rijksstraatweg 3

2023 HA Haarlem

boekenlurk@live.nl

Tel.06-37216209

KvK Amsterdam, nummer 34330395

BTW nummer: NL185740546B01

© 2009 - 2021 Boekenlurk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel